Objavljeni rezultati natječaja za kvotu za rekreacijski ribolov tune

2024-06-19

Na mrežnoj stranici Uprave ribarstva objavljeni su rezultati Natječaja za dodjelu Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u 2024. godini.

Dan kasnije objavljen je i ispravak rezultata Natječaja.

U Tablici 1. prikazana je rang lista najpovoljnijih ponuditelja koji udovoljavaju uvjetima Natječaja, njih 25. Cijene za kilogram kvote se kreću od 7,11 do 12,00 eura. U tablicu je dodan Matija Šikić, a iz tablice je ispala tvrtka TRAMONTANA PROGETTI d.o.o..

Ova tablica, ipak nije konačna, jer ponuditelji iz Tablice 1. moraju u roku od sedam dana od dana objave obavijesti o rezultatima natječaja uplatiti u Državni proračun Republike Hrvatske iznos naveden u ponudi, kako bi ostvarili pravo na kvotu.

U Tablici 2. je rang lista ponuditelja koji udovoljavaju uvjetima Natječaja, ali ne ulaze na rang listu najpovoljnijih ponuditelja, a u Tablici 3. je lista ponuditelja koji ne udovoljavaju uvjetima Natječaja.

Podsjećamo, natječaj je bio objavljen 5. lipnja 2024. godine, a ukupna državna kvota za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljena rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u 2024. godini iznosi 12.500 kilograma.

Više o natječaju možete pročitati na našoj stranici.